Ανακοίνωση της Δ.Ε. Ολυμπιακού Βόλου για την αποχώρηση του Ivan Nastevski

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την αποχώρηση από την ομάδα του Ivan Nastevski. Ο 25χρονος π...


Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την αποχώρηση από την ομάδα του Ivan Nastevski.

Ο 25χρονος παίκτης, εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στην πατρίδα του. Συζητώντας το πρόβλημα που απασχολεί το οικογενειακό του περιβάλλον με την Διοίκηση, πάρθηκε από κοινού η απόφαση να αποδεσμευτεί ο παίκτης.

Ο Ivan λίγο πριν την αποχώρησή του, χαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του και όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου και ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος που ένα οικογενειακό μου θέμα με αναγκάζει να επιστρέψω στην χώρα μου και να αφήσω τον Ολυμπιακό Βόλου, που αποτέλεσε τη δεύτερη οικογένειά μου. Οι εντυπώσεις μου από την ομάδα είναι εξαιρετικές και ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν στο μέλλον. Εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και οι στόχοι μας να γίνουν πραγματικότητα. Ευχαριστώ θερμά την Διοίκηση και προσωπικά τον κ. Μποτσιβάλη και τον Τσιμπανάκο, αλλά και τον προπονητή μου,  για τη στήριξη και την κατανόησή τους.  Ο νους μου και η καρδιά μου θα είναι κοντά σας».

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 3743274706341102790

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item