Εξομολόγηση Δημ. Χαλά για το TRT μετά την σύλληψη του καναλάρχη!

Εξομολόγηση από καρδιάς έκανε σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο Ράδιο ΒΕΡΑ ο Δημήτρης Χαλάς, ο οποίος υπήρξε και διευθυντι...


Εξομολόγηση από καρδιάς έκανε σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο Ράδιο ΒΕΡΑ ο Δημήτρης Χαλάς, ο οποίος υπήρξε και διευθυντικό στέλεχος του καναλιού, που αργότερα απομακρύνθηκε όταν πέρασε στα χέρια του εφοπλιστή Γ. Καραγιώργη, ο οποίος συνελήφθη προχθές.
Συγκεκριμένα είπε:
"Mας είχαν ζαλίσει τα... πέρυσι με το πως θα διοικούνταν το TRT.
Εμφανίστηκε ο κ. Καραγιώργης ως ο μεγάλος επενδυτής με τεράστια οικονομική επιφάνεια που θέλει να επενδύσεις, έφερε μαζί του και έναν Αμερικανό, ο οποίος υποτίθεται εμφανιζόταν ως γνώστης του αντικειμένου (της τηλεοπτικης δικτυωσης) που έφτιαξε το δίκτυο του Fox News στην Αμερική! Οπότε αφού έφτιαξε την Αμερική, η Ελλάδα φάνηκε παιχνιδάκι.
Διαβεβαίωσε όλους οτι στόχος είναι η ανάπτυξη και ότι στο TRT που ήταν οργανωμένο περιφερειακό κανάλι, θα γίνουν προσλήψεις, θα προχωρήσει σε αλλαγή τεχνολογίας, ότι έχουν παραγγελθεί 18 κάμερες τηλεοπτικές ψηφιακές με κάρτα, νέα μοντάζ, αυτοκίνητα καινούργια θα παίρναμε, τα πάντα.
Τη συνέχεια την ξέρετε.
Και διηγώντας τα να κλαις.
Κάθε φορά που ρωτούσαμε, η απάντηση ήταν στερεότυπη. Απόφαση της διοίκησης.
Δεν είχαν ιδέα από τηλεόραση αυτοί που παρίσταναν τη Διοίκηση.
Όταν τα έλεγα, άρχισαν να με βλέπουν λίγο περίεργα.
Και όταν ήρθε ο Πέτρος Κωστόπουλος εδώ ως νέος υπεύθυνος του Δικτύου, με κοιτούσε και μου είπε: δίκιο έχεις φίλε, αλλά η Διοίκηση, Διοίκηση.
Ε, η Διοίκηση αυτή συνελήφθη.
Δυστυχώς αυτό που παρέλαβαν το ξήλωσαν, και το ξήλωσαν σχεδόν μέχρι το τέλος.
Κατήργησαν ότι ίσχυε στην TRT όλα τα χρόνια της ζωής της, την περιφερειακότητα. Εγινε ένα κανάλι που περιορίστηκε στον Βόλο και τη Λάρισα, τώρα η Λάρισα είναι στα σχέδια για κλείσιμο, πριν καν συληφθεί η διοίκηση.
Ανθρωποι που εργάζονταν χρόνια απολύθηκαν, άνθρωποι πετάχτηκαν έξω. Αυτό που έμεινε δε θυμίζει σε τίποτα το κανάλι του 2014 και όλα αυτά που παρουσίασε ως σχέδια και ως οράματα ο κ. Καραγιώργης και η Διοίκηση, όλα αυτά ήταν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Δεν είχαν επαφή με την πραγματικότητα. 
Σε τοπικό επίπεδο έγιναν κονέ με συγκεκριμένα πρόσωπα, που έχουν μία σχεδόν εβδομαδιαία εκπομπή στο κανάλι, και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή.
Όταν φτάνει η ώρα για διεθνές ένταλαμα σύλληψης τα πρόσωπα αυτά δεν μπορούν να σε βοηθήσουν.
Ρώσοι, κουμπάροι, Αμερικανοί, μυστικές υπηρεσίες εμπλέχτηκαν σε όλο αυτό και τα μάθαμε μετά όλα αυτά.
Κρίμα για όλα αυτά. Το εννοώ. Είδα το κανάλι να στήνεται από την πρώτη του μέρα και ζούμε αυτές τις ημέρες μία κατάσταση η οποία σε καμία περίπτωση δε μπορούσε κανεις να την προβλέψει. 
Παρουσιάστηκε το όλο πράγμα ως ένα άλμα στο μέλλον, οικονομικά, τεχνολογικά και λογικά.
Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί, ότι ήταν άλλοι πίσω από αυτούς, είχαν άλλες επιδιώξεις. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ο Καλογρίτσας στις συναντήσεις και ο Μπαξεβάνης έπαιξε, και ο Σπίρτζης εμφανίστηκε στην ιστορία και καταλάβαμε ότι ήταν υπό την αιγίδα στελεχών της παρούσας κυβέρνησης στην προσπάθεια να ελεγχθεί ο μιντιακός χώρος. Όλο αυτό σήμερα φαίνεται καθαρά. Πριν 2 χρόνια, δε φαινόταν. 
Φοβάμαι ότι τον επόμενο καιρό, και οι υπόλοιποι όσοι έμειναν, θα προστεθούν στα θύματα."
Παράλληλα ο Δημήτρης Χαλάς αφήνει υπαινιγμούς και για τα τοπικά στελέχη:
Κάποιοι που νομίζουν ότι είναι μεγαλοστελέχη, θα προσπαθήσουν να μείνουν στον αφρό.
Όταν βουλιάζει το πλοίο, βουλιάζει και για τον μούτσο και για τον καπετάνιο!"

Related

Sticky 7290240576048451546

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item