Επιστρέφει στην TRT ο Άγγελος Αντωνίου;

Με μία δήλωσή του σήμερα ο πρώην καναλάρχης και σημερινός ιδιοκτήτης του Ράδιο Βέρα έδωσε απάντηση στις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέ...


Με μία δήλωσή του σήμερα ο πρώην καναλάρχης και σημερινός ιδιοκτήτης του Ράδιο Βέρα έδωσε απάντηση στις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στο κανάλι που ο ίδιος ίδρυσε πριν από 27 χρόνια.
Ο Άγγελος Αντωνίου παρά τα 70 του χρόνια φαίνεται ότι σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του. Να θυμίσουμε ότι πούλησε τον τηλεοπτικό σταθμό πριν από 2 χρόνια στον Γιάννη Καραγιώργη, ο οποίος και συνελήφθη πριν μία εβδομάδα και απασχόλησε την επικαιρότητα. Από τότε το TRT βρίσκεται σε δίνη, αφού δεν υπάρχει η οικονομική άνεση για να λειτουργήσει. Μάλιστα από τότε έγιναν και πολλές απολύσεις δημοσιογράφων και τεχνικών.
«Περιμένω να κριθεί ο Νόμος Παππά από την Ολομέλεια του ΣτΕ και μετά να αποφασίσω» δήλωσε ο κ. Αντωνίου, όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί ξανά στα ΜΜΕ.
Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι ο Άγγελος Αντωνίου στεναχωριέται με την κατάντια του ιστορικού καναλιού που ίδρυσε και έστησε, και έτσι σκέφτεται σοβαρά την εμπλοκή του εκ νέου... 

Related

MEDIA 8308437778089242241

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item