Διακοπή για τις 5/12 στο Koriopolis

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δικάζει το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, προχώρησε την Παρασκευή 25/11 σε ακόμη μία δι...Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δικάζει το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, προχώρησε την Παρασκευή 25/11 σε ακόμη μία διακοπή, αυτή τη φορά για την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου. Η αιτία, ήταν το κώλυμα που είχε ο δικηγόρος Κίμωνας Ευαγγελάτος, ο οποίος βρισκόταν εκτός Αθηνών για άλλη δίκη. Και επειδή ο εν λόγω νομικός εκπροσωπεί πολλούς κατηγορούμενους του Koriopolis, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του για νέα διακοπή της δίκης.
Στις 5 Δεκεμβρίου, οπότε –καλώς εχόντων των πραγμάτων- Θα συνεχιστεί η πολύκροτη υπόθεση, θα εξεταστεί και το αίτημα του δημοσίου να παραστεί στη δίκη ως πολιτικός ενάγων. Θυμίζουμε ότι το δημόσιο διεκδικεί χρηματική ικανοποίηση ύψους 1 εκατ. ευρώ από τους Μπέο και Τσακογιάννη, χρηματική ικανοποίηση ύψους 500.000 ευρώ από άλλους 21 κατηγορούμενους (ανάμεσά τους και οι Μποροβήλος, Μπάκος, Κομπότης κλπ) και χρηματική ικανοποίηση ύψους 300.000 ευρώ από όλους τους υπόλοιπους κατηγορούμενους.
Το Δημόσιο θεωρεί ότι είναι παθών επειδή απώλεσε πόρους και έσοδα από τους κατηγορούμενους, καθώς ήταν ο μοναδικός φορέας που είχε δικαίωμα να θέτει αγώνες για στοιχηματισμό μέσω ΟΠΑΠ, όταν διαπράχθηκαν τα αδικήματα (2008-2011). Επίσης, το Δημόσιο επικαλείται και ηθική βλάβη ως εγγυητής διεξαγωγής καθαρών αγώνων και διοργανώσεων βάσει του Συντάγματος.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2656066843373110549

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item