Κοντά σε 70 μαθητές ο Δήμος Βόλου

Για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Βόλου, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί, αποφάσισε να σταθεί δίπλα στους 70 άπορους μαθητές της δευ...


Για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Βόλου, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί, αποφάσισε να σταθεί δίπλα στους 70 άπορους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου προσφέροντας το πρωινό τους γεύμα. 

 

Την σχετική απόφαση έλαβε χθες το Σώμα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα αποφασίστηκε η διάθεση ποσού ύψους 12.603 ευρώ για την παροχή του πρωινού γεύματος στους μαθητές, οι οποίοι και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν πρωινό γεύμα στο σχολείο τους. 

 

Ήδη, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Δήμος Βόλου, με επιστολές του προς τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα, ζήτησε στοιχεία σχετικά με τον αριθμό οικονομικά αδύναμων μαθητών ανά σχολείο που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια (δικαιούχοι παροχών Πρόνοιας από το Δήμο Βόλου) προκειμένου να τους χορηγήσει πρωινό γεύμα.

        

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία από πλευράς Δημοτικής Αρχής, στο πλαίσιο και της κοινωνικής της ευθύνης, που αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερες οικογένειες ως προς την κάλυψη ακόμη και των καθημερινών, απαραίτητων αναγκών, στέκεται για ακόμα μία φορά δίπλα στους δημότες που έχουν πραγματική ανάγκη. 

 

Η Δημοτική Αρχή πιστή στις εξαγγελίες της θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός, όπου κρίνεται απαραίτητο, καθώς είναι ήδη γνωστή η ευαισθησία που επιδεικνύει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν, ιδιαίτερα, με παιδιά. 


Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1711010097313260250

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item