Κατάληψη στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο

Μέλη της Κατάληψης Τερμίτα στον Βόλο κατέλαβε χθες την είσοδο των γραφείων της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που στεγ...


Μέλη της Κατάληψης Τερμίτα στον Βόλο κατέλαβε χθες την είσοδο των γραφείων της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που στεγάζονται στο συγκρότημα Τσαλαπατα.
Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:
Καταλαμβάνουμε σήμερα (Δευτέρα 21.11) την είσοδο των γραφείων της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με  σκοπό να μπλοκάρουμε τις λειτουργίες που περνούν από τις υπηρεσίες του σε μια κίνηση υπεράσπισης της Κατάληψης Τερμίτα. Η Ανώνυμη Εταιρία του Π.Θ. σε αλληλοσύνδεση με τους κρατικούς μηχανισμούς της κατασταλτικής εξουσίας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ξεσπιτώνει στα πλαίσια των αναγκών της, τις ζωντανές κοινότητες του αγώνα ως προς την υλοποίηση των καπιταλιστικών, ευρωπαϊκά διαπλεκόμενων, χρηματοπιστωτικών σχεδίων.
Η ίδια η Επιτροπή Ερευνών είναι εκείνος ο μηχανισμός της εταιρείας Π.Θ. από τον οποίο σχεδιάζονται, εγκρίνονται και χρηματοδοτούνται όλα εκείνα τα προγράμματα που άλλοτε με την πρόφαση  «ανάπτυξης»  και παραγωγικότητας και άλλοτε μέσα από το επιθετικό ερευνητικό και επιχειρηματικό προσωπείο του μετουσιώνουν εκείνα τα σχέδια σε πράξη.
Στεκόμαστε ενάντια στα σχέδιά τους. Αν το πανεπιστήμιο δεν τοποθετηθεί δημόσια ότι δεν θα ακουμπήσει τις κοινότητές μας, θα μας βρίσκει διαρκώς μπροστά του.

Related

Sticky 3060816389199554253

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item