Επικρίσεις ΛΑΣ για απευθείας αναθέσεις

Κριτική στην πρακτική της δημοτικής αρχής να προχωρά σε απευθείας αναθέσεις έργων, άσκησε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτ...


Κριτική στην πρακτική της δημοτικής αρχής να προχωρά σε απευθείας αναθέσεις έργων, άσκησε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απόστολος Νάνος. 
Αφορμή η κατά πλειοψηφία έγκριση της μελέτης και κατάρτισης όρων για τη διενέργεια δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού για την εκμίσθωση μηχανημάτων και οχημάτων για την κάλυψη των αναγκών των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας, Πρασίνου και Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου ενδεικτικού προϋπολογισμού 152.744,44 ευρώ. Η διάρκεια της εκμίσθωσης αφορά χρονικό διάστημα 12 μηνών.
Ο κ. Νάνος επέσεισε τις ευθύνες της δημοτικής αρχής και ειδικότερα του αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Πέγιου στο θέμα των απευθείας αναθέσεων, μετά και τις  καταγγελίες του Σωματείου Χειριστών Ιδιοκτητών Μηχανημάτων Εκτελέσεως Τεχνικών Έργων με τον κ. Πέγιο να απαντά ότι όλα γίνονται στο πλαίσιο της νομιμότητας.
Επιπλέον η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την πρόταση της Νομικής Υπηρεσίας του δήμου να απορριφθούν οι προσφυγές τεσσάρων εταιρειών που απορρίφθηηκαν από τον διαγωνισμό για την προμήθεια διαφόρων ειδών για το πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5949802661156522889

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item