Μεθυσμένος παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα στο κέντρο του Βόλου

 Πεσμένη στο οδόστρωμα της Δημητριάδος στο ύψος της Αθ. Διάκου σε λίμνη αίματος παραλαμβάνονταν πριν λίγη ώρα γύρω στις 9 το βράδυ απ...


 Πεσμένη στο οδόστρωμα της Δημητριάδος στο ύψος της Αθ. Διάκου σε λίμνη αίματος παραλαμβάνονταν πριν λίγη ώρα γύρω στις 9 το βράδυ από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου μία γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα παράσυρσης.
Στον τόπο βρίσκονταν αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου, που λάμβαναν καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ υπήρχε πλήθος συγκεντρωμένου κόσμου.
Πυροσβεστικό όχημα έπλενε το οδόστρωμα, ενώ στη Δημητριάδος υπήρχε ουρά αυτοκινήτων σε έκταση δύο και πλέον οικοδομικών τετραγώνων, που περίμεναν να δοθεί η οδός στην κυκλοφορία και να συνεχίσουν την πορεία τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν ενώ διέσχιζε το οδόστρωμα υπό άγνωστες προς στιγμήν συνθήκες Ι. Χ. επιβατικό αυτοκίνητο είτε επειδή ο οδηγός δεν την είδε, είτε επειδή δεν πρόλαβε να ανακόψει ταχύτητα την παρέσυρε. Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε στα τραύματά της λίγη ώρα μετά αφότου έφτασε στο Νοσοκομείο.
Μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν, ότι η γυναίκα ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα σε λίμνη αίματος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να στείλει στο σημείο όχημα για να καθαρίσει το οδόστρωμαRelated

Sticky 8480569380199666067

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item