Ερώτηση Ηλιόπουλου για το ακατάσχετο τραπεζικών λογαριασμών

Την ανάγκη θεσμοθέτησης ακατασχέτου τραπεζικού λογαριασμού ελεύθερων επαγγελματιών αναδεικνύει με Ερώτησή του στο υπουργείο Οικονομικών ...


Την ανάγκη θεσμοθέτησης ακατασχέτου τραπεζικού λογαριασμού ελεύθερων επαγγελματιών αναδεικνύει με Ερώτησή του στο υπουργείο Οικονομικών ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος. 
Όπως τονίζεται σε δελτίο τύπου,  "αποτελεί ζήτημα μεγίστης σημασίας η ανάγκη αυτή ώστε να λυθούν τα χέρια των ελεύθερων επαγγελματιών ώστε να μπορούν απροσκόπτως αυτοί να πραγματοποιούν τις εμπορικές τους συναλλαγές και οικονομικές τους δραστηριότητες. Κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δε καθίσταται δυνατό, χωρίς δηλαδή το δικαίωμα διατηρήσεως ακατασχέτου λογαριασμού με συγκεκριμένο όριο κατασχέσεως. 

            Μέσω της καίριας Ερωτήσεώς του ο Π. Ηλιόπουλος καλεί τους αρμοδίους να επιληφθούν του ζητήματος περί θεσμοθετήσεως του ακατασχέτου και ταυτοχρόνως να προβούν στις προβλεπόμενες ενέργειες οι οποίες ενέχουν επικουρικό ρόλο, ενισχύουν δε το αναγκαίο προστατευτικό πλαίσιο υπέρ των ελεύθερων επαγγελματιών και στοχεύουν στην μείωση της γραφειοκρατίας και την εξάλειψη των άνισων αντιμετωπίσεων."

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 680826576573875348

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item