Αποκαταστάθηκαν φθορές στον Βόλο και τη Ν. Ιωνία

Σε αποκαταστάσεις φθορών στο Πολεοδομικό Συγκρότημα προχώρησαν τα  Τμήματα Ηλεκτροφωτισμού, Φωτεινής Σηματοδότησης και Οδοποιίας της Τ...


Σε αποκαταστάσεις φθορών στο Πολεοδομικό Συγκρότημα προχώρησαν τα  Τμήματα Ηλεκτροφωτισμού, Φωτεινής Σηματοδότησης και Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου. 

Πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού για τον μήνα Οκτώβριο προέβη στην επισκευή και επανατοποθέτηση των κολονών που έπεσαν στο Πάρκο Αναύρου, στην οδό Αθηνών και στην  Ρ. Φεραίου. Επίσης πραγματοποιήθηκε ο εντοπισμός και επισκευή της ζημιάς του υπόγειου δικτύου στις οδούς Κ. Καρτάλη,  Καραμπατζάκη,  Λ. Ειρήνης,  στο πάρκο Νεάπολης και Καλλιθέας, ενώ  επισκευάστηκαν και τα βραχυκυκλώματα στα Πλατανίδια, στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου στις Αλυκές στην οδό Κύπρου και στην οδό Εθνικών Αγώνων ενώ τα συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται καθημερινά για τον στολισμό της πόλης ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Το ίδιο διάστημα το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης πραγματοποίησε επισκευές βραχυκυκλωμάτων, αντικατάσταση πλακετών σε φωτεινούς σηματοδότες στις οδούς Λαμπράκη - Σέκερη, Αναπαύσεως - Ζάχου, Μαιάνδρου - Εθν. Αγώνων, Ιάσονος - Αγ.Νικολάου,  Λ. Αθηνών - Πευκακίων, Περιφερειακό κόμβο Άλλης Μεριάς, Καζανακίου, Μελισσατίκων, Ζακύνθου, Μπουρμπουλίθρας, Παρασκευοπούλου - Ταξιαρχών, Γαλλίας - Ιωλκού, Αναπαύσεως - Ζάχου,  Καραμπατζάκη - Λεωφόρο Ειρήνης, Μυτιλήνης - Κυρίλλου, Γιάννη Δήμου - Κ.Καρτάλη και Κύπρου,  Ελλησπόντου - Αδραμυτίου, Μπότσαρη - Αγ.Αναργύρων και στον κόμβο της ΕΨΑ στην Αγριά.
Τέλος το Τμήμα Οδοποιίας ολοκλήρωσε την ασφαλτόστρωση των οδών Πλαστήρα (από την οδό Αιολίδος) και Ανδριανουπόλεως και καθημερινά πραγματοποιεί αυτοψίες και αποκαταστάσεις σε επικίνδυνα σημεία επί του οδοστρώματος.
 

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθανάσιος Σταυρίδης δήλωσε ότι μέλημα των συγκεκριμένων τμημάτων της Τεχνικής Υπηρεσίας είναι η γρήγορη και αποτελεσματική επέμβαση στα προβλήματα της καθημερινότητας. “Ως ένα μεγάλο βαθμό αυτό έχει επιτευχθεί και πρόκειται να συνεχίσουμε την προσπάθεια πάντα προς όφελος της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών”, τόνισε.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8279021414353854052

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item