Τιμήθηκαν σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις

Παρουσία στρατιωτικών και τοπικών αρχών της περιοχής, τιμήθηκε σήμερα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.  Στις 11 το πρωί τελέστηκε δοξολογ...


Παρουσία στρατιωτικών και τοπικών αρχών της περιοχής, τιμήθηκε σήμερα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Στις 11 το πρωί τελέστηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των στην παραλία του Βόλου.
Ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Ιωαν. Παπαναγνώστου, ανέφερε -μεταξύ άλλων – ότι ο δε θα πρέπει να ξεχνάμε τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην κοινωνική προσφορά με τη συμμετοχή τους στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, μεταφορά τραυματιών και στο προσφυγικό κι όπου απαιτηθεί.
Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε ότι τα Εισόδια Θεοτόκου γιορτάζονται με την γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων κι ευχήθηκε η σκέπη όλων των δυνάμεων να στέκει πάνω από τα στρατευμένα νιάτα.
Ο ασκών καθήκοντα δημάρχου, κ Θάνος Θεοδωρου τέλος, σε δήλωσή του αναφέρει – μεταξύ άλλων – πως η προσφορά στην πατρίδα των Ενόπλων Δυνάμεων δεν αποτιμάται μόνο σε καιρό πολέμου αλλά και σε καιρό Ειρήνης.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7046960771758858368

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item