Φαβορί για τις εκλογές του ΤΕΕ Μαγνησίας

Δυναμικά εισέρχεται στην τελική ευθεία για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του τεχνικού κόσμου στο Νομό, ο αντιπρόεδρος της Αντιπρο σωπείας το...


Δυναμικά εισέρχεται στην τελική ευθεία για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του τεχνικού κόσμου στο Νομό, ο αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας Αλέξανδρος Γούναρης.

Δεύτερη φορά υποψήφιος με την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (Δ.Κ.Μ.) και επικεφαλής την Νάνσυ Καπούλα, ο Αλέξανδρος Γούναρης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Τέσσερα χρόνια Νομαρχιακός Σύμβουλος επί θητείας του πρώην Προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας Γιάννη Πρίντζου, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, ανέδειξε αυτό που ο ίδιος υπηρετεί επί τριάντα συναπτά έτη. Οχι την πολιτική ως επάγγελμα, αλλά την πολιτική μέσα από την επιστήμη του.

Γι' αυτό και κατεβαίνει ξανά στον στίβο των εκλογών στο ΤΕΕ Μαγνησίας. Στην πιο δύσκολη εποχή για τους μηχανικούς όπου τα ποσοστά της φορολογίας (65-70%) είναι ανάλογα με αυτά της ανεργίας που τσακίζει τον χώρο κι όπου όσοι εισέρχονται στο ΤΕΕ είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς που αποχωρούν ο ΑλέξανδροςΓούναρης πιστεύει ότι μόνο με αλλαγή κυβερνητικής πολιτικής-ή καλύτερα κυβέρνησης- μπορούν να αντιμετωπιστούν αυτά τα καίρια ζητήματα.

Γι' αυτό και άλλωστε κατεβαίνει υποψήφιος με την ΔΚΜ, με την στήριξη της ΝΔ και επικεφαλής την Νάνσυ Καπούλα. Ενα νέο άνθρωπο, που καταφέρνει να συνδυάζει τη συλλογικότητα με την ηγετική ικανότητα. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι το 90% των αποφάσεων στο συνδικαλιστικό όργανο επί θητείας της έχουν ληφθεί ομόφωνα.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4341317835187344659

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item