Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

43 χρόνια μετά την ηρωική εξέγερση του πολυτεχνείου ο αγώνας για δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία συνεχίζεται. Τότ...43 χρόνια μετά την ηρωική εξέγερση του πολυτεχνείου ο αγώνας για δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία συνεχίζεται.
Τότε, απέναντι στον αγώνα της νεολαίας και του λαού βρισκόταν μια φαινομενικά πανίσχυρη χούντα. Σήμερα απέναντι μας βρίσκονται οι διεθνείς και ντόπιες δυνάμεις που επιβάλουν σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές που οδηγούν στην ανεργία και στη φτώχεια. 
Οι μάχες που η κυβέρνηση και η κοινωνία θα συνεχίσουν να δίνουν εμπνέονται από τον αγώνα που κορυφώθηκε στο Πολυτεχνείο και οδήγησε στην ανατροπή του χουντικού καθεστώτος.
Η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, η προσπάθεια να απαλλαγούμε από τα μνημόνια και την ξένη επιτροπεία, η μάχη για να ανατραπούν οι πολιτικές της λιτότητας, να αποκρουστεί η ακροδεξιά βαρβαρότητα και να οικοδομηθούν τα αγωνιστικά μέτωπα και οι συμμαχίες που θα οδηγήσουν στην Ευρώπη της δημοκρατίας, της ανάπτυξης και της κοινωνικής αναδιανομής είναι τα νήματα που μας συνδέουν με τον αγώνα εκείνου του ματωμένου Νοέμβρη.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση και πορεία που διοργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι, εκπαιδευτικοί και συνδικαλιστικοί φορείς την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στις 5 μμ στο Θόλο του Πανεπιστημίου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4372273184040496438

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item