Ανοιχτό παράθυρο από την Χρυσοβελώνη για αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυρία Χρυσοβελώνη ανέφερε πως δεν νιώθει δυσαρέσκεια για την απομάκρυνσή της από τη θέση της υφυπουργού, αλλά γι...


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυρία Χρυσοβελώνη ανέφερε πως δεν νιώθει δυσαρέσκεια για την απομάκρυνσή της από τη θέση της υφυπουργού, αλλά για το ότι δεν ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του κόμματός της, ως είθισται.
«Το έμαθα από την τηλεόραση. Δεν υπήρχε καμία απολύτως ένδειξη για την απομάκρυνσή μου», είπε, προσθέτοντας ότι δεν ήταν υποχρέωση του Πρωθυπουργού να την ενημερώσει, αλλά του κ. Καμμένου.
Όπως ανέφερε, στην τελευταία επικοινωνία τους, τη Δευτέρα πριν από τον ανασχηματισμό, ο κ. Καμμένος της είχε πει πως «τίποτα δεν αλλάζει, μην ανησυχείς όλα καλά». «Είχα εμπιστοσύνη στην κρίση του, δεν έκανα απολύτως καμία παρέμβαση, δεν του τηλεφώνησα, δεν τον πίεσα για να παραμείνω στο υπουργικό σχήμα όπως ενδεχομένως έπραξαν μερικοί άλλοι», πρόσθεσε. 
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη σημείωσε πως δεν είχε καμία συνομιλία με τον κ. Καμμένο μετά από τον ανασχηματισμό. «Δεν με έχει πάρει τηλέφωνο να μου δώσει μια εξήγηση για την απομάκρυνσή μου από την κυβέρνηση ενώ έχω μήνυμα στο κινητό μου που αναγνωρίζει ότι ανταποκρίθηκα στα καθήκοντά μου» είπε η κυρία Χρυσοβελώνη.
Ερωτηθείς για το πώς εξηγεί τη στάση του Πάνου Καμμένου αφενός να μην την ενημερώσει ότι θα ετίθετο εκτός κυβερνητικού σχήματος και αφετέρου να μην επικοινωνήσει μαζί της ούτε εκ των υστέρων, η κυρία Χρυσοβελώνη είπε, σε ότι αφορά το δεύτερο σκέλος, ότι ενδεχομένως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ να πειράχτηκε επειδή δεν τον ευχαρίστησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε την επόμενη ημέρα του ανασχηματισμού και μετά την αποχώρησή της από την κυβέρνηση. 
Ερωτηθείσα αν σκοπεύει να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες απάντησε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει λάβει καμία απόφαση και άφησε αιχμές για τον Πάνο Καμμένο ότι δεν τη θέλει στο κόμμα.
«Αυτή τη στιγμή δεν έχω πάρει καμία απολύτως απόφαση, ποτέ στη ζωή μου δεν λειτουργώ εν θερμώ», είπε, συμπληρώνοντας ότι «η παραμονή κάποιου σε ένα κόμμα προϋποθέτει να το θέλει και η άλλη πλευρά» καθώς και ότι «το τανγκό είναι ένας χορός που θέλει δύο». Ανέφερε δε ότι «η διαφορά που έχω είναι με τον πρόεδρο και δεν αφορά τους ΑΝ.ΕΛ. Δεν θα θέσω θέμα στο συνέδριο.»
Ερωτηθείσα αν έχει δεχτεί κάποια πρόταση να ενταχθεί σε άλλο κόμμα, η πρώην υφυπουργός απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως σκέψη για οπουδήποτε αλλού, ούτε με ζήτησε κάποιος άλλος». 

Related

Sticky 8219743311460775674

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item