Στον Κουρουμπλή το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Tον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή επισκέφθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Ιν...Tον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή επισκέφθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου Στέργιος Παπαιωάννου και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Πηλίου.
Εκτός των άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής όσο αφορά την έλλειψη προσωπικού και την επιθυμία του Ε.Κ.Α.Β  να μεταφέρει το ασθενοφόρο από το κέντρο υγείας Αργαλαστής στον Βόλο.
Το δεύτερο μεγάλο θέμα που συζητήθηκε ήταν η έλλειψη αστυνόμευσης του αστυνομικού τμήματος Μηλαιών που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αστυνομικών του τμήματος Μηλαιών η αστυνόμευση είναι ελλειπής και δεν είναι δυνατή να γίνει διότι από τους 30 άνδρες που προβλέπεται υπηρετούν μόνο 20 και πολλές φορές αποσπούνται από την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας στα δικαστήρια, στην μεταγωγή  μεταναστών, σε αθλητικές εκδηλώσεις κλπ. Έτσι πολλές φορές  που τυχαίνει το προσωπικό να παίρνει τις άδειες του υπάρχει μόνο ένας αξιωματικός υπηρεσίας και ένα περιπολικό με έναν αστυνομικό για να αστυνομεύσει την τεράστια περιφέρεια του Νοτίου Πηλίου. Έτσι οι κάτοικοι του Πηλίου δεν νιώθουν ασφαλείς.
Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κατέθεσε στον Υπουργό πολυσέλιδο υπόμνημα και τόνισε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τη μη μετεγκατάσταση του αστυνομικού τμήματος στην έδρα του Δήμου όπως προβλέπει ο νόμος Καλλικράτης.
Επίσης τονίστηκαν και τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων και της βελτίωσης αυτών καθώς επίσης και την ανέγερση νέου κτιρίου σε ιδιόκτητο οικόπεδο  που διαθέτει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο κέντρο της Αργαλαστής.
Για το σκοπό αυτό το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου με δικές του δαπάνες και την υπόδειξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα φροντίσει να ετοιμάσει την μελέτη  κατασκευής νέου κτιρίου και την ένταξη του στα προγράμματα ΕΣΠΑ.
Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου ευχαριστεί τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή  για την ακρόαση και την υπόσχεση ότι θα φροντίσει προσωπικά για την επίλυση των δίκαιων προβλημάτων των κατοίκων του Πηλίου.

                              

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1131573105192094041

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item