Παρέμβαση Π. Ηλιόπουλου για την υπολειτουργία του Γυμνασίου Σκιάθου

Ερώτηση κατέθεσε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας  Χρυσής Αυγής για τις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στο Γυμνάσιο Σκιά...


Ερώτηση κατέθεσε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας  Χρυσής Αυγής για τις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στο Γυμνάσιο Σκιάθου. 
Συγκεκριμένα αναφέρει:
"Άμεσο επακόλουθο της καταστάσεως αυτής είναι η μείωση του ωρολόγιου προγράμματος, αφού οι μαθητές τελειώνουν σε καθημερινή βάση στις 11.00’. Άλλη συνέπεια είναι οι μαθητές να μη διδάσκονται συγκεκριμένα αντικείμενα, όπως της βιολογίας και τεχνολογίας, αφού δεν έχουν καλυφθεί τα κενά από αρμόδιους καθηγητές.
Εν έτει 2016 το γεγονός αυτό είναι ηθικώς και κοινωνικώς απαράδεκτο, ενώ πρακτικώς ενέχει σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο στη μαθητιώσα νεολαία της Σκιάθου. Για τη Χρυσή Αυγή η εκπαίδευση και προπαντός η Παιδεία αποτελούν Αξίες πρωταρχικής σημασίας, οι οποίες πρέπει να διαφυλαχθούν ως κόρη οφθαλμού, και το κράτος πρέπει να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για την ενίσχυση και την αναβάθμιση του ρόλου και της σημασίας τους. Τέλος θα πρέπει να δοθούν κίνητρα ώστε να στελεχωθεί επαρκώς η εκπαιδευτική κοινότητα στη νησιωτική Ελλάδα."

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8571030984331858798

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item