Μπέος εναντίον... "Γαύρου"

Απάντηση έδωσε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που προβάλλονται στην πρώτη σελίδα της οπαδικής εφημερίδα...


Απάντηση έδωσε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που προβάλλονται στην πρώτη σελίδα της οπαδικής εφημερίδας «Γαύρος» αλλά και άρθρο του Red Sniper που φιλοξενείται στην ίδια εφημερίδα υπό τον τίτλο «Μεγάλο «περιβόλι» του στοιχήματος ο Μπέος που έκανε «Φαρ Ουεστ» τον Βόλο» το οποίο τον ταυτίζει με τα «στημένα» παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.
Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει:
 «Σχετικά με τα άθλια και συκοφαντικά, προς το πρόσωπό μου, δημοσιεύματα, από οπαδική εφημερίδα, πάντα υπό την καθοδήγηση και την έγκριση του γνωστού νταβαντζή του ελληνικού ποδοσφαίρου, θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:
Πρώτον, εδώ και χρόνια δεν ασχολούμαι με το χώρο του ποδοσφαίρου, αφού αυτό έχει περιέλθει σε κατάσταση πλήρους ανυποληψίας, χάρις στις πρακτικές και τις μεθοδεύσεις του γνωστού νταβαντζή, που το θεωρεί σαν προσωπικό του μαγαζί. Για όσους «ανησυχούν» να είναι σίγουροι πως αν ποτέ θελήσω να επιστρέψω, θα το πληροφορηθούν αμέσως, αφού δεν συνηθίζω, εγώ τουλάχιστον, να κρύβομαι.
Δεύτερον, οι απόψεις και οι θέσεις μου για τα πρόσωπα παραμένουν σταθερές. Προφανώς με μπερδεύουν με τον Αλέκο το Κούγια, με τις γνωστές κυβιστήσεις. Επιστήθιος φίλος και αδελφός του Νίκου Πατέρα, ήταν ο νταβαντζής του ελληνικού ποδοσφαίρου
Τρίτον, για μένα προσωπικά οι γνωριμίες μου με τον Μαρινάκη και τον Πατέρα, ήταν πρόσκαιρες, ωστόσο οδυνηρά αξέχαστες, αφού στάθηκαν η αιτία να στερηθώ την ελευθερία μου και την οικογένειά μου, οδηγούμενος στις φυλακές.
Τέταρτον, για εμπρησμούς και ανατινάξεις και στησίματα αγώνων με ακριβή σκορ, όπως 0-0 ημίχρονο και 3-0 τελικό είναι γνωστό, σε όλους, ποιοι κατηγορούνται και ποιοι το οργάνωσαν.
Εν κατακλείδι όλοι εσείς που έχετε αποδυθεί στην απέλπιδα προσπάθεια να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη και να κατασκευάσετε ενόχους άλλους από τους πραγματικούς, δηλαδή τα αφεντικά σας, να λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι πλανάστε πλάνη οικτρά αν νομίζετε ότι όλα έχουν την «τιμή» τους και θα κριθείτε από τους διαφόρους Τζιμπλάκηδες και τους κουμπάρους τους
Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε το περίφημο «στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί». Μην ξεχνάτε στη ζωή υπάρχει αρχή και τέλος κι εσείς τελειώνετε, πολύ σύντομα μάλιστα. Όλα στη ζωή δεν εξαγοράζονται, καθώς υπάρχουν και αξίες, αν έχετε ακουστά, αδιαπραγμάτευτες. Με δυο λόγια: Αντε γεια… Και αν θέλετε συνέχεια εδώ είμαι.
ΥΓ. Στη θέση σας θα έστρεφα την προσοχή μου στις πολλές κασέτες, με άκρως ενδιαφέρουσες συνομιλίες, που κυκλοφορούν στην ελεύθερη αγορά, και που περιέργως, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν περιλαμβάνονται στις δικογραφίες».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1185627193511535896

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item