Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών στον Βόλο (φωτό)

Τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος έγιναν σήμερα το μεσημέρι, στη Διεύθυνση Αστυνομίας, παρουσία αστ...


Τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος έγιναν σήμερα το μεσημέρι, στη Διεύθυνση Αστυνομίας, παρουσία αστυνομικών και εκπροσώπων πολιτικών, στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας.
Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του, ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, ταξίαρχος κ. Ιωάννης Τόλιας, το μνημείο αυτό έγινε για να θυμίζει το δύσκολο έργο που έχουν να φέρουν εις πέρας οι αστυνομικοί. 
Ο κ. Αργύρης Διχτάς, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας από την πλευρά του, επισήμανε ότι η ανέγερση του μνημείου ήταν πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και τον ταξίαρχο Ιωάννη Τόλια.
Να σημειωθεί πως στη Μαγνησία, έπεσαν δύο αστυνομικοί εν ώρα καθήκοντος. Ο ένας πριν αρκετά χρόνια και ο άλλος, ο Γιώργος Καραπαναγιώτης που υπηρετούσε στην ΟΠΚΕ, τον Ιούλιο του 2015, σε τροχαίο δυστύχημα.
Συνολικά από την ενοποίηση της Χωροφυλακής με την Ελληνική Αστυνομία το 1984, οι νεκροί αστυνομικοί ανέρχονται σε 129 Πανελλαδικά.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 110166801551232933

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item