Σκληρή απάντηση Δήμου Βόλου στον Βαξεβανόπουλο

Προβληματιζόμαστε αν πρέπει να χαρούμε ή να λυπηθούμε για το γεγονός ότι μια ολόκληρη αντιπολίτευση, και τα συμφέροντα που κρύβονται από πίσ...


Προβληματιζόμαστε αν πρέπει να χαρούμε ή να λυπηθούμε για το γεγονός ότι μια ολόκληρη αντιπολίτευση, και τα συμφέροντα που κρύβονται από πίσω της, στηρίζεται σε ένα κομμάτι… αμιάντου. Και ότι για να επιχειρηματολογήσει επιστρατεύει, για να σκορπίσει τον πανικό και να διαστρεβλώσει την αλήθεια, ένα υποψήφιο καθηγητή γεωλογίας, αποτυχημένο υποψήφιο με το συνδυασμό της μείζονας αντιπολίτευσης, κάποιον Μάρκο Βαξεβανόπουλο, για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στην…πνευμονολογία (!!!).

Αν πάντως έχουν και το πραγματικό ενδιαφέρον για την πόλη και τους ανθρώπους της, και όχι για την κομματική και προσωπική τους, κάθε είδους, τακτοποίηση, ας ρωτήσουν και τους κατοίκους της Νέας Ιωνίας που τόσα χρόνια είχαν δίπλα τους αυτή την καρκινογόνο ουσία.

Και επειδή οι πολίτες έχουν δικαίωμα στην πλήρη και αντικειμενική αλήθεια, παραθέτουμε την δήλωση του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και σήμερα προέδρου της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, καθηγητή κ. Κων. Γουργουλιάνη, σε ερώτηση δημοσιογράφου(ευτυχώς υπάρχουν ακόμη στο Βόλο) για τους ισχυρισμούς Μπαξεβανόπουλου: «Μη με βάζετε στη διαδικασία να απαντώ σε παράλογα πράγματα. Πρόκειται για ημιμάθειες. Αν θέλετε κάτι από μένα κρατήστε αυτό: απαιτείται έκθεση πολλών ετών, παρατεταμένη, σε αμίαντο, για να υπάρξουν συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία»!

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4002050647209364954

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item