Για αθέμιτο ανταγωνισμό από τις τράπεζες διαμαρτύρονται οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές

Συμβολική διαμαρτυρία έξω από τις συστημικές τράπεζες πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη του Συλλόγου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστών Μαγ...


Συμβολική διαμαρτυρία έξω από τις συστημικές τράπεζες πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη του Συλλόγου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστών Μαγνησίας. Διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι οι τράπεζες πιέζουν τους πελάτες τους να ασφαλιστούν σε ασφαλιστικές εταιρείς που έχουν οι ίδιες οι τράπεζες με αποτέλεσμα να υπάρχει τουλάχιστον 20% πτώση του τζίρου των ασφαλιστικών εταιρειών.
Οι ασφαλιστές υποστηρίζουν ότι τα τραπεζικά ιδρύματα δεν δικαιούνται ασφαλιστήρια συμβόλαια ως προϋπόθεση για την πραγματοποίηση κάποιας αναγκαίας τραπεζικής συναλλαγής και ο καθένας μπορεί να αναζητήσει υποχρεωτικά για την τράπεζα ασφάλιση μέσω οποιουδήποτε ασφαλιστικού διαμεσολαβητή επιλέξουν, αναζητώντας καλύτερες καλύψεις στις πιο συμφέρουσες τιμές.
Ειδικότερα όπως ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου στη Μαγνησία Άννα Τσιτσιγιάννη, “οι πρακτικές που χρησιμοποιούν οι τράπεζες προς τους πελάτες τους και δικούς μας βέβαια, είναι απαράδεκτες. Για να τους δώσουν ένα μπλοκ επιταγών ή ένα μικρό δάνειο ή μία πιστωτική κάρτα, οι άνθρωποι δέχονται πιέσεις να ασφαλιστούν σε ασφαλιστή της τράπεζας και όχι αυτόν που εκείνοι προτιμουν. Εμείς κάνουμε ένα επάγγελμα που επιλάξαμε από άποψη, επειδή το αγαπάμε και όχι επειδή είμαστε στο γκισέ κάποιας τράπεζας που θέλει να αυξήσει τα έσοδά της, ενώ ήδη έχει ανακεφαλοποιηθεί από τους Έλληνες τρεις φορές μέχρι τώρα”.


ert.gr

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5255056389321239452

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item