Δήμος Βόλου: Προσφέρει χώρο για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων

Ακολουθεί δελτίο τύπου του Δήμου Βόλου: Ουσιαστική παρέμβαση, για να λυθεί άμεσα και πρακτικά, χωρίς περαιτέρω ανησυχίες και κοινωνικέ...


Ακολουθεί δελτίο τύπου του Δήμου Βόλου:

Ουσιαστική παρέμβαση, για να λυθεί άμεσα και πρακτικά, χωρίς περαιτέρω ανησυχίες και κοινωνικές αναταράξεις, πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή του Βόλου και στο θέμα της εκπαίδευσης των προσφυγόπουλων που φιλοξενούνται στην πόλη μας, θέτοντας στη διάθεση του προϊσταμένου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τον χώρο, που απαιτείται για τη διαδικασία αυτή.

Συγκεκριμένα στην επιστολή προς τον κ. Πολύζο αναφέρονται τα εξής:

«Η Δημοτική Αρχή του Βόλου παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία το θέμα που ανέκυψε με την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης στα παιδιά των προσφύγων που φιλοξενούνται στην πόλη μας, ένα ζήτημα που φρονούμε ότι πρέπει να τύχει εξαιρετικά προσεκτικών χειρισμών, προκειμένου να μην υπάρξουν κοινωνικές αναταράξεις.

Εκ προοιμίου σας ενημερώνουμε ότι κάθε προσπάθεια για τη μόρφωση και τη γενικότερη κοινωνική ένταξη αυτών των παιδιών μας βρίσκει αρωγούς, αφού ανταποκρίνεται σε θεμελιώδεις ανθρωπιστικές και πολιτισμικές αρχές και αξίες που αυτή η κοινωνία του Βόλου, επί δεκαετίες ανέδειξε και υπηρετεί.

Συμβάλλοντας, λοιπόν, όπως σε κάθε περίπτωση πρακτικά και αποτελεσματικά, θέλοντας να δώσουμε μια ουσιώδη λύση στο πρόβλημα, που φαίνεται να δημιουργείται, σας ενημερώνουμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να παράσχουμε τον αναγκαίο χώρο, σε δική μας, δημοτική, δομή, προκειμένου να λειτουργήσει εκεί η αναγκαία διαδικασία.

Εν αναμονή της απάντησής σας»

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8046829642646323955

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item