Σάλος στο Ανήλιο ενάντια στην τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Την αντίδραση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, προκάλεσε η απόφαση εταιρίας κινητής τηλεφωνίας να αγνοήσει την αρνητική απόφαση του Δημο...


Την αντίδραση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, προκάλεσε η απόφαση εταιρίας κινητής τηλεφωνίας να αγνοήσει την αρνητική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην εγκατάσταση κεραίας σε δασική περιοχή του Ανηλίου και να προχωρήσει στην έναρξη της εργολαβίας.
Ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης ανέφερε ότι η αγνόηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από την εταιρία και η απουσία πνεύματος συνεργασίας, δεν αποτυπώνουν μόνο την αδιαφορία προς τη θεσμική λειτουργία και το ρόλο της Αυτοδιοίκησης αλλά παραβλέπουν και τη θέση της τοπικής κοινωνίας που διαφωνεί κάθετα με την υλοποίηση του έργου στη συγκεκριμένη διακατεχόμενη περιοχή.
«Συμπεριφορές και πρακτικές που παραβλέπουν τα συμφέροντα του τόπου προς όφελος άλλων, δεν γίνονται ανεκτές από την τοπική κοινωνία. Γίναμε δέκτες διαμαρτυριών πολλών συνδημοτών και αυτό ακριβώς το λαϊκό αίσθημα, όπως και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οφείλουμε να υπερασπιστούμε.
Θα ενεργοποιήσουμε κάθε ένδικο ή διοικητικό μέσο, όσα προβλέπονται δηλαδή από τη νομοθεσία» δήλωσε ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα υποστηρίξει την απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο όπως και η Τοπική Κοινότητα Ανηλίου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 693966725873452956

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item