Απόφαση για εκμίσθωση μέρους της πλατείας Ρήγα Φεραίου πήρε το Δ.Σ. Βόλου

Σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του, το δημοτικό συμβούλιο Βόλου έλαβε απόφαση για εκμίσθωση μέρους της πλατείας Ρήγα Φεραίου για τη λε...


Σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του, το δημοτικό συμβούλιο Βόλου έλαβε απόφαση για εκμίσθωση μέρους της πλατείας Ρήγα Φεραίου για τη λειτουργία χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου. Παρόντες ήταν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ο δημοτικός σύμβουλος Τέλης Δουλόπολος της παράταξης «Δύναμη Βόλου».
Σημειώνεται ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας είχε απορρίψει την αρχική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με το σκεπτικό ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν ήταν η προβλεπόμενη.  Όπως αναφέρεται στην απόφαση της Αποκεντρωμένης, που υπογράφει ο κ. Ηλίας Τσέλιγκας, η Οικονομική Επιτροπή ήταν αναρμόδια για να προχωρήσει σε αυτή τη διαδικασία.
Ο δήμος προσέφυγε στην Επιτροπή του άρθρου 152 που επρόκειτο να συνεδριάσει σήμερα, κάτι που δεν έγινε λόγω ασθένειας του Προέδρου. (Σημειώνεται ότι το Χριστουγεννιάτικο χωριό έχει σχεδόν ολοκληρωθεί στο χώρο της πλατείας Ρήγα Φεραίου, ενώ αύριο πραγματοποιείται η επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων).
Η δημοτική αρχή, μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη, αποφάσισε να φέρει θέμα εκμίσθωσης του χώρου στην ανάδοχο εταιρεία για τη λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου.Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3017463907393077741

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item