Κ. Αγοραστός: «Ο Κ. Στεφανόπουλος αποτέλεσε το στήριγμα και τη φωνή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα»

Σε δήλωσή του για την απώλεια του Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ...


Σε δήλωσή του για την απώλεια του Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός επισημαίνει:
«Σύμπασα η ελληνική κοινωνία θρηνεί την απώλεια ενός μεγάλου Έλληνα, ενός πραγματικού ηγέτη που λάμπρυνε τον δημόσιο βίο και δίδαξε με το παράδειγμα, το ήθος και την ευπρέπεια του.
Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος άσκησε με υποδειγματικό τρόπο τα καθήκοντά του ως Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ διακρίθηκε ιδιαίτερα για την ολόθερμη στήριξή του στην ελληνική περιφέρεια και τον όπου γης ελληνισμό.
Επισκεπτόμενος την πατρίδα μας από τη μια γωνιά της ως την άλλη,  αποτέλεσε το στήριγμα και τη φωνή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα κι εξέφρασε με το δικό του μοναδικό τρόπο τις αγωνίες αλλά και τα όνειρα του ελληνικού λαού.
Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.
Χρέος όλων μας είναι να πορευτούμε στο δρόμο που εκείνος χάραξε εμπνεόμενοι από το παράδειγμά του και κάνοντας πράξη όσα μας άφησε ως παρακαταθήκη.
Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4999010165874313028

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item