Δήλωση Φ. Λαμπρινίδη: «Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Σε σχέση με σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Βόλου για την απευθείας ανάθεση σε στενό συγγενή αντιδημάρχου, του έργου της κατεδάφισης  κτ...Σε σχέση με σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Βόλου για την απευθείας ανάθεση σε στενό συγγενή αντιδημάρχου, του έργου της κατεδάφισης  κτίσματος στη Νέα Ιωνία και της συλλογής και μεταφορά επικίνδυνων υλικών αμιάντου, ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου με την παράταξη «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» και τέως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Φώτης Λαμπρινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν στα πράσα. Και κατά την προσφιλή τους τακτική, τα σαΐνια του Δήμου το έριξαν στο μικρογκεμπελισμό, αναζητώντας στην προηγούμενη δημοτική αρχή συμψηφισμούς με τις δικές της καραμπινάτες ανομίες.
Όμως ματαιοπονούν, και το γνωρίζουν και οι ίδιοι πολύ καλά.  Γιατί όσο και αν ψάξουν, έργο με απευθείας ανάθεση σε “γιο δημοτικής συμβούλου” της προηγούμενης δημοτικής αρχής, δεν πρόκειται να βρουν. Αντίθετα, αυτό που θα βρουν, είναι δημόσιους μειοδοτικούς διαγωνισμούς στο φως της ημέρας, αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής σε δημόσιες συνεδριάσεις που έχουν ελεγχθεί για τη νομιμότητά τους από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και εντάλματα πληρωμής που και αυτά έχουν ελεγχθεί για τη νομιμότητά τους από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. 
Αντί λοιπόν να ιδρώνουν οι άμπαλοι για να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα, ας απαντήσουν γιατί προχώρησαν σε απευθείας ανάθεση του έργου σε στενό συγγενή αντιδημάρχου, και μάλιστα παρακάμπτοντας απροκάλυπτα τον ενεργό δηµόσιο ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό για την εκµίσθωση µηχανηµάτων και οχηµάτων έργου που υπάρχει στον Δήμο Βόλου! Ας απαντήσουν, ακόμη, γιατί έκαναν “κατόπιν εορτής” την απευθείας ανάθεση στον “ημέτερο”, αφού δηλαδή το έργο είχε ήδη εκτελεστεί! Τα υπόλοιπα και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν την παράβαση της  περιβαλλοντικής νομοθεσίας, όπως και της νομοθεσίας για την προστασία της υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων και την προστασία της δημόσιας υγείας, είναι αρμοδιότητα των αρμόδιων ελεγκτικών και δικαστικών αρχών. Καλά ξεμπερδέματα.»Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8767652298103468841

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item