Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα Mαγνησίας

Την αντιπλημμυρική θωράκιση περιοχών του Νομού, συνεχίζει καθημερινά η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, με τις εργασίες κα...


Την αντιπλημμυρική θωράκιση περιοχών του Νομού, συνεχίζει καθημερινά η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, με τις εργασίες καθαρισμού ρεμάτων. Ενόψει χειμώνα και των δύσκολων καιρικών συνθηκών, η Περιφερειακή Ενότητα προχωρά και ολοκληρώνει τον καθαρισμό ρεμάτων και εκτός των διοικητικών ορίων και των αρμοδιοτήτων της, προς όφελος των πολιτών, προκειμένου να υπάρχει απορροή υδάτων και να μην παρατηρηθούν πλημμυρικά φαινόμενα.
Οι εργασίες στην περιοχή των Νέων Παγασών και συγκεκριμένα στο Αλιγαρόρεμα, ολοκληρώθηκαν, με το συγκεκριμένο σημείο να έχει καθαριστεί από την πυκνή βλάστηση των καλαμιών στην κοίτη και τις όχθες του, κατά μήκος από την Γέφυρα Προφήτη Ηλία έως τις εκβολές του Παγασητικού.
Σκοπός των εργασιών η αντιπλημμυρική θωράκιση περιοχών του Νομού, ούτως ώστε σε ακραία καιρικά φαινόμενα να προστατευθούν κάτοικοι και περιουσίες, αλλά και να μην προκληθούν τροχαία ατυχήματα σε περιπτώσεις που ρέματα και χείμαρροι βρίσκονται πλησίον δρόμων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8427745359516007830

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item