Δείτε το σχέδιο για την ανακαίνιση του κτιρίου Ματσάγγου στον Βόλο (φωτό)

Το πρώτο τμήμα του κτιρίου Ματσάγγου στον Βόλο ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες και περιλαμβάνει τα δύο κτίρια που βρίσκονται στη βόρε...


Το πρώτο τμήμα του κτιρίου Ματσάγγου στον Βόλο ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες και περιλαμβάνει τα δύο κτίρια που βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του οικοδομικού τετραγώνου μέχρι και τη στοά.
Τα σχέδια όμως που σας παρουσιάζει σήμερα το TheNewspaper.gr συμπεριλαμβάνουν και την ανακαίνιση του νότιου τμήματος του τεράστιου αναξιοποίητου κτιρίου από την Στοά έως την Ερμού και από την Παύλου Μελά έως την οδό Μακεδονομάχων.
Για να ξεκινήσει το έργο θα πρέπει να ωριμάσει η μελέτη από πλευράς των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο φαίνεται διαρκώς να καθυστερεί αυτές τις διαδικασίες και μετά να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Σύμφωνα με τους ειδικούς εντός 2 ετών από την ανάληψη της εργολαβίας το έργο μπορεί να ολοκληρωθεί και θα αλλάξει την όψη της πόλης αφού η εγκατάσταση είναι ορατή από τη Δημητριάδος. Για το λόγο αυτό μάλιστα έγινε και η Πλατεία Πανεπιστημίου με δάνειο 5.000.000 ευρώ από τον Δήμο Βόλου.


Related

Sticky 1667428477218681722

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item