Στον Βόλο έρχεται η Αλέκα Παπαρήγα

Σε συγκέντρωση-λαϊκό γλέντι για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της Κ.Ε. του κόμματος.  Την εκδήλωση...

Σε συγκέντρωση-λαϊκό γλέντι για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της Κ.Ε. του κόμματος. Την εκδήλωση διοργανώνει η Τ.Ο. Βόλου του ΚΚΕ και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στη μία το μεσημέρι  στη Χωροταξία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κάρτες συμμετοχής διατίθενται από τις Κομματικές Οργανώσεις του Βόλου.
Η ανακοίνωση του ΚΚΕ:
«Σήμερα που η επίθεση του κεφαλαίου μεγαλώνει, η ενίσχυση του ΚΚΕ αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το λαό, γιατί το ΚΚΕ παλεύει ενάντια στον αντίπαλο της εργατικής τάξης, του λαού, στο κεφάλαιο και την εξουσία του. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν έχουν κάθε λόγο να ενισχύσουν το ΚΚΕ, να γίνει πιο δυνατό. Για να ενισχυθεί το ΚΚΕ και, από καλύτερες θέσεις, να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες της ταξικής πάλης, για να δυναμώσει η συμμαχία των καταπιεσμένων από τον καπιταλισμό, για την ανατροπή, την εργατική – λαϊκή εξουσία, το σοσιαλισμό!»

Related

Sticky 4839978522824322454

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item