Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Αλλάζει εκ βάθρων ο ανταγωνισμός στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, καθώς επιστρέφει στην παρουσίαση ο  Νίκος Χατζηνικολαου  μετά από εξήμισι ολό...


Αλλάζει εκ βάθρων ο ανταγωνισμός στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, καθώς επιστρέφει στην παρουσίαση ο Νίκος Χατζηνικολαου μετά από εξήμισι ολόκληρα χρόνια (με το κλείσιμο του Alter). Ο δημοφιλής δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει την «ολική επαναφορά» στην τηλεοπτική ενημέρωση και να μην περιοριστεί σε ρόλο σχολιαστή, όπως έκανε τα τρία τελευταία χρόνα στο Star.

Αύριο, λοιπόν, αναμένεται να ανακοινωθεί η ένταξή του στο δυναμικό του Αντέννα, καθώς ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συζητήσεις που είχε με την οικογένεια Κυριακού -και ειδικότερα με τον αντιπρόεδρο του Ομίλου Θοδωρή Κυριακού. Στην προσέγγιση κομβικό ρόλο έπαιξε ο Τζόνι Καλημέρης, ο ποίος συνδέεται με παλαιά φιλία και κουμπαριά με τον κ. Χατζηνικολάου.

Όπως γράψαμε και προ ημερών η ιδιοκτησία του σταθμού θορυβήθηκε από την καταβύθιση των ειδήσεων, μετά τη μετακίνησή τους στη ζώνη των επτά χωρίς υποστήριξη από κάποιο πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Αποφασίστηκε, λοιπόν, πρώτον να αλλάξει άρδην η πυραμίδα του ενημερωτικού τομέα (προσλήφθησαν οι Γιάννης Μιχελάκηςκαι Στράτος Μπαλής), δεύτερον να τοποθετηθεί ως lead inτου δελτίου η σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» και τρίτον να ανατεθεί στιν Νίκο Χατζηνικολάου η παρουσίασή του.

Ο τελευταίος άνθρωπος, πάντως, που έφερε ευθύνη για την κακή πορεία του δελτίου ήταν η Μαρία Χούκλη. Ούτε το περιεχόμενο, ούτε τη δομή του αποφάσιζε. Και, βεβαίως, η ίδια δεν είναι ο τηλεοππτικός Χουντίνι, ώστε να ξεκινά από το 10% και μέσα σε 45 λεπτά να το υπερδιπλασιάζει…

Related

MEDIA 9148561209702204203

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item