Πρωτοβουλία Αναστασίου με αποδεκτή την Φώφη Γεννηματά

Πρωτοβουλία με την οποία απευθύνεται στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά απευθύνει ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ στη Μα...


Πρωτοβουλία με την οποία απευθύνεται στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά απευθύνει ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ στη Μαγνησία Γιάννης Αναστασίου.
Στην ανακοίνωση του αναφέρει:
Δε θελω να χαλάσω το κλίμα της συναντήσης με τους πρώην βουλευτές το Σάββατο στο Κάραβελ, μήπως όμως ήρθε η ώρα να συμμετέχουν στις συναντήσεις της  Κ.Ε, οι επικεφαλής και τα στελέχη των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που εχουν δώσει τη μάχη της επιβίωσης της παράταξης στις δυο τελευταιες εκλογικες αναμετρήσεις και εχουν τη νωπή εντολή της βάσης; 
Δηλ, θα υπαρχει συμβουλευτικό όργανο των πρώην βουλευτών και τα νυν στελέχη που ειναι άφθαρτα και κατά τεκμήριο πρεσβεύουν την ευθύνη της παράταξης και το μέλλον, θα κοιτάνε από μακριά. 
Αναμένουμε ανάληψη πρωτοβουλίας από την Πρόεδρο... άλλωστε  η ενότητα χρείαζεται όχι μόνο τα πρώην στελέχη, αλλά την κοινωνία και συγκεκριμένο στίγμα για το αύριο. 
ΥΓ: Προσωπικά να διευκρινήσω ότι δεν  έχω καμία αγωνία συμμετοχής εαν δεν νιώθω "καλοδεχούμενος"... ωστόσο ο σεβασμός της αγωνίας των ανθρώπων που έβαλαν πλάτη στα δύσκολα χρόνια, χωρίς οφίτσια και ανταλλάγματα, νομίζω ειναι επιβεβλημένος. 
Όποιος συμφωνεί ας στηρίξει την πρωτοβουλία μου. Μην διστάζετε, το καινούργιο δεν έρχεται αν δεν αγωνιστούμε γι'αυτό...
Ευχαριστώ

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 7585488967811081303

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item