Προστασία των αστέγων απο τον χιονιά στον Βόλο

Λόγω    των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ιδιαίτερα του ψύχους που επικρατούν και στην πόλη του Βόλου, σήμερα, Σάββατο και αύριο, Κυριακή, ...


Λόγω  των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ιδιαίτερα του ψύχους που επικρατούν και στην πόλη του Βόλου, σήμερα, Σάββατο και αύριο, Κυριακή, 07 και 08/01/2017, η αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου, υπενθυμίζει ότι για την προστασία των αστέγων και όσων συμπολιτών δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν λειτουργούν:

-         Στη Νέα Ιωνία, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα θα παραμείνει ανοιχτό το ΚΑΠΗ στην οδό Μυτιλήνης (Βασδέκειο)

-         Στο Βόλο θα λειτουργήσει όλο το 24ωρο, το Κοινωνικό Κέντρο Αγ. Αναργύρων, Κατσαντώνη με Μπότσαρη (είσοδος από Κατσαντώνη), όπου μπορούν, αν το επιθυμούν, βραδινές και νυχτερινές ώρες να φιλοξενηθούν και οι συμπολίτες από τη Νέα Ιωνία.

Έχει ληφθεί μέριμνα και στο Κέντρο Αγίων Αναργύρων υπάρχουν ήδη τοποθετημένα κρεβάτια, κουβέρτες, ενώ έχει διασφαλιστεί και η πλήρης σίτιση όσων θα προσφύγουν εκεί για να προστατευτούν.

Για περιπτώσεις μεμονωμένων περιπτώσεων ή ατόμων που χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Τάσο Μπατζιάκα, στο τηλέφωνο 6986000307.

Related

ΒΟΛΟΣ 7093205329240029807

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item