Εκπομπή του Alpha στον Βόλο

  Το  Teen   City   Vibe   ξεκινά το ταξίδι του,  το Σάββατο 29 Απριλίου,  στις 17:00 . Πρώτος σταθμός ο  Βόλος , μια «ζωντανή» πόλη, με πολ...


 
Το Teen City Vibe ξεκινά το ταξίδι του, το Σάββατο 29 Απριλίου, στις 17:00. Πρώτος σταθμός ο Βόλος, μια «ζωντανή» πόλη, με πολλούς teenagers. Εκεί, ο Γιάννης Κορφιάτηςσυναντά τρεις έφηβους, την Άννα, τον Τάσο και τον Χριστόφορο, και τους βοηθά να φτιάξουν το καλύτερο βιντεάκι για την πόλη τους.
 
Η Άννα είναι 17 χρόνων. Διαβάζει αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα γιατί δίνει Πανελλήνιες. Το όνειρό της είναι να γίνει ηθοποιός.
 
Ο Τάσος είναι 16 χρόνων και ασχολείται δέκα χρόνια με το τέννις. Η μεγάλη του αγάπη είναι το squash. Στον ελεύθερο χρόνο του παίζει κιθάρα και κάνει μαγικά στους φίλους του.
 
Ο Χριστόφορος είναι ο βενιαμίν της παρέας. Του αρέσει να κατεβαίνει τα βουνά με το ποδήλατό του. Αγαπά το downhill και θέλει να σχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.
 
Και οι τρεις βάζουν τα δυνατά τους για να αναδείξουν την πόλη τους. Μοιράζουν αγκαλιές στα σοκάκια του Βολωνακίου, κάνουν ποδηλατάδα στην παραλία και χορεύουν στην ταράτσα των φίλων τους…
 

Related

MEDIA 1496767431041713310

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item