Αντιδράσεις και απεργία εμποροϋπαλλήλων για το άνοιγμα της Κυριακής

H  Ομοσπονδία μας ( O . I . Y . E .) με απόφαση της Διοίκησής της, προκηρύξε 24ωρη  Πανελλαδική Απεργία  στον κλάδο του Εμπορίου την  Κυριακ...


H Ομοσπονδία μας (O.I.Y.E.) με απόφαση της Διοίκησής της, προκηρύξε 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στον κλάδο του Εμπορίου την Κυριακή 9 Απριλίου στην οποία θα συμμετάσχουμε, ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στο πλαίσιο της μνημονιακής νομοθεσίας των ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Όσο η Κυβέρνηση των προδοτών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξακολουθεί να μην τηρεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις της για κατάργηση της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων τόσο οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο θα επιμένουν να κινητοποιούνται, να αντιστέκονται και να απεργούν.

Όσο οι καταστροφικές πολιτικές του Μνημονίου πολλαπλασιάζουν τα λουκέτα, εκτοξεύουν την ανεργία, κάνουν τους εργαζόμενους «λάστιχο» με μισθούς πείνας και χωρίς δικαιώματα, τόσο οι εργαζόμενοι δεν θα σκύβουν το κεφάλι.

Καλούμε, τους εργαζόμενους, τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες και τους καταναλωτές στην Μαγνησία να συμμετάσχουν στην Απεργία, δίνοντας δυνατό μήνυμα στην Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τους εκβιαστές δανειστές  που καταδυναστεύουν τον λαό μας ότι, η Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων ούτε αναγκαία είναι ούτε ωφέλιμη για τους καταναλωτές, που τόσο μεγάλος λόγος γίνεται.

Αντίθετα καταστρέφει την τοπική οικονομία μας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πάνω απ΄όλα τους εργαζόμενους είτε στέλνοντάς τους στην ανεργία είτε καταστρέφοντας κάθε δικαίωμα που τους έχει απομείνει. 

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 9 ΑΠΡΙΛΗ 2017


Related

ΒΟΛΟΣ 1120456297050134894

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item