Ο Δήμος Βόλου ξεκινάει έργα και ζητά από τους πολίτες κατανόηση

Σε μια περίοδο δημιουργικής αναστάτωσης εισέρχεται το αμέσως προσεχές διάστημα ο Βόλος, αφού με βάση το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της...


Σε μια περίοδο δημιουργικής αναστάτωσης εισέρχεται το αμέσως προσεχές διάστημα ο Βόλος, αφού με βάση το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής ξεκινούν ταυτόχρονα εννέα έργα, συνολικού ύψους σε διάφορα σημεία της πόλης και αφορούν βασικούς και νευραλγικούς τομείς της λειτουργίας της.

Η Δημοτική Αρχή ζητεί από τους πολίτες να δείξουν κατανόηση από την πιθανή όχληση και αναστάτωση που θα παρατηρηθεί, ανά περίπτωση, και που ενδεχομένως να φαίνεται και μεγεθυμένη από το γεγονός ότι η πόλη είχε πολλά χρόνια να δει την εκτέλεση σημαντικών έργων και οι συμπολίτες είχαν ξεχάσει τις πρόσκαιρες παρενέργειες από την εκτέλεση των εργασιών. Θυμίζουμε ότι τουλάχιστον στην  διάρκεια της θητείας της προηγούμενης, σκοτινής, Δημοτικής Αρχής, δεν εκτελέστηκε ούτε ένα σοβαρό έργο και απλώς η πόλη είχε μετατραπεί σε ένα «μουσείο» εγκαταλελειμμένων και ημιτελών έργων.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι η χρησιμότητα και η αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την παροχή των υπηρεσιών προς όλους θα συντελέσουν ώστε να ξεπεραστεί εύκολα η όποια όχληση εμφανιστεί και οι πολίτες θα συνεργαστούν για το κοινό όφελος.

Εκείνο, ωστόσο, που μας απομένει ως απορία, όπως πιστεύουμε ότι αποτελεί απορία και του συνόλου  της κοινωνίας μας, είναι πώς οι ποίκιλλες αντιπολιτεύσεις συνεχίζουν να παραμένουν όχι απλώς απούσες, αλλά υπονομευτικές έναντι του έργου που επιτελείται προς όφελος της πόλης και των πολιτών, όταν μάλιστα αυτό γίνεται με την διαφανή και αποτελεσματική αξιοποίηση των χρημάτων του Βολιώτικου λαού.

Αλήθεια μετά από τόσα χρόνια που είχαν καταδικάσει την περιοχή μας στο τέλμα και την υπανάπτυξη δεν αισθάνονται την ενοχή, ώστε να μετάσχουν στην αναγεννητική προσπάθεια που η σημερινή Δημοτική Αρχή καταβάλλει για να διορθώσει τα δικά τους εγκληματικά λάθη και παραλείψεις;

Σε κάθε περίπτωση εμείς συνεχίζουμε το δημιουργικό μας έργο και πέραν των έργων που σύντομα ξεκινούν, έρχεται νέας μακρύς κατάλογος άλλων με τα οποία φιλοδοξούμε να αναμορφώσουμε την εικόνα της πόλης που ονειρευτήκαμε και αγαπάμε και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής, της δικής μας, των οικογενειών μας και των παιδιών μας.


Related

ΒΟΛΟΣ 3782476839351321021

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item