Φουντώνει ο πόλεμος Ολυμπιακού - Μπέου & Απάντηση Καραπαπά με φοβερές κατηγορίες! Σκληρή απάντηση Μπέου

Την δική του απάντηση στον Αχιλλέα Μπέο μέσω ποσταρίσματος στο Facebook έδωσε ο διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, χρησιμοποιώντα...


Την δική του απάντηση στον Αχιλλέα Μπέο μέσω ποσταρίσματος στο Facebook έδωσε ο διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις.
Αναλυτικά το ποστ του Καραπαπά:
"Είμαι 35 χρόνια στο ποδόσφαιρο με διάφορες ιδιότητες. Οπαδός, δημοσιογράφος, στέλεχος ΠΑΕ. Ποτέ μου δεν συνάντησα σε αυτή τη διαδρομή χειρότερο είδος απο τον Μπέο.

Ακόμα και τότε που μας έκανε τον γελωτοποιό, καθάριζε τις τουαλέτες και ξεσκόνιζε τα μπατζάκια μας, μου προκαλούσε αηδία.

Είναι πάντα έτοιμος με τη γλώσσα έξω να πεί κατά παραγγελία χοντράδες ή να γλείψει εκεί που έφτυνε. Και τον ξέρει όλη η κοινωνία δεν περιμένει εμένα...

Τώρα έχει το ρόλο του ντελάλη της δήθεν εξυγίανσης. Ότι βρωμιά θέλουν να πετάξουν, την πετάνε με τη γλώσσα του Μπέου. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί μάταια να τιμωρηθεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Θυμάστε παλαιότερα το Πανιώνιος-Ολυμπιακός που δήλωνε ο βαρύμαγκας Μπέος ότι θα βάλει φούστα αν πάνε στο γήπεδο οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ; Πήγαν οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, φούστα δεν ξέρουμε αν έβαλε, αλλά στη συνέχεια λύσσαξε να τιμωρηθούμε.

Τα ίδια κάνει και τώρα με αφορμή τα παραμύθια του παρατηρητή Λασκαράκη της... ΕΠΣ Θεσσαλίας, του οποίου είναι εξομολογητής μάλλον αφού ξέρει ακριβώς πως αισθάνεται και βγαίνει να το πεί στα ραδιόφωνα.

Αυτά γενικά. Τώρα, ειδικά, επειδή αναφέρθηκε σε μένα, να του πω ότι στο Βόλο πηγαίνω όποτε γουστάρω και με όποιον γουστάρω.
Και όχι μόνο στο Βόλο. Παντού.

Όσο για τις ύβρεις; Ε, αυτές είναι παράσημα όταν προέρχονται απο τη γλώσσα του Μπέου...". 
Θυμηθείτε ΕΔΩ τι είχε δηλώσει προηγουμένως μέσα στην ημέρα για τον Ολυμπιακό ο Αχιλλέας Μπέος.

Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου
Άμεση όμως ήταν η αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει: 
Επειδή πολλοί αναρωτιέστε γιατί δεν έχω απαντήσει ακόμα στη γλοιώδη ανάρτηση του υπαλλήλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα ήθελα να τονίσω ότι δεν συνηθίζω να απαντώ σε υπαλλήλους, πολύ δε περισσότερο σε καραμαλάκες.
Και για να μην ανησυχεί για το επαγγελματικό του μέλλον, τώρα που μετακομίζει ο κ. Μαρινάκης στην Αγγλία, τον πληροφορώ ότι εάν δεν τον ακολουθήσει, του έχω έτοιμη εργασία στους υπονόμους του Δήμου Βόλου εκεί που ζουν αρουραίοι όπως αυτός.

Related

ΒΟΛΟΣ 8256197639148972666

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item