Ποιοι Βολιώτες μένουν εκτός Συνεδρίου ΠΑΣΟΚ - Ποιοι θα συμμετέχουν

Έντονο παραπολιτικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ύστερα από τη γκρίνια που επικρατεί για την απόφασ...


Έντονο παραπολιτικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ύστερα από τη γκρίνια που επικρατεί για την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να αθετήσει την απόφαση του προηγούμενου συνεδρίου και να οδηγηθεί το κόμμα σε ένα συνέδριο με εκλεγμένους συνέδρους.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και εφόσων περάσει η πρόταση της προέδρου, από το νομό Μαγνησίας θα συμμετέχουν:
Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Γιάννης Αναστασίου, ο Γραμματέας της Ν.Ε Μαγνησίας Γιάννης Σακκόπουλος, ο τέως γραμματέας της Ν.Ε. Μαγνησίας Λάμπρος Νούσης, η Μαρία Γίτση, η Ιωάννα Καραμαργιού και ο Φώτης Λαμπρινίδης για λογαριασμό της ΔΗΜΑΡ.
Αυτομάτως από τη διαδικασία του συνεδρίου μένουν εκτός σημαντικά στελέχη του Κινήματος, που έδωσαν τη μάχη του σταυρού στις προηγούμενες -δύσκολες για το κόμμα - εκλογές. Για τον λόγο αυτό υπάρχει και έντονη αντίδραση και εσωστρέφεια.
Από τη Μαγνησία θα μείνουν εκτός: η Σούλα Μπαρτζιώκα, ο Αντώνης Πολίτης, ο Δημήτρης Λουφόπουλος, ο Νίκος Τζούμας, ο Βασίλης Ντούρας, αλλά και παλιά στελέχη του κόμματος που έχουν μείνει πιστά στην παράταξη.

Related

Sticky 5069595240268859052

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item