Παρανομούν με την άδεια της Τροχαίας στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου - Λάρισας

Το καλοκαίρι του 2016 και ύστερα από πολλά θανατηφόρα δυστηχήματα που είχαν συγκλονίσει την Ελλάδα στους παραδρόμους της ΠΑΘΕ, ανακοιν...


Το καλοκαίρι του 2016 και ύστερα από πολλά θανατηφόρα δυστηχήματα που είχαν συγκλονίσει την Ελλάδα στους παραδρόμους της ΠΑΘΕ, ανακοινώθηκε ότι ιδιαίτερα υψηλό πρόστιμο θα επιβάλλεται σε όσους οδηγούς χρησιμοποιούν το παράπλευρο οδικό δίκτυο για να γλιτώσουν τα διόδια, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων .
Συγκεκριμένα προβλέπονται πρόστιμα από 1.000 ευρώ ανά οδηγό και ιδιοκτήτη των βαρέων οχημάτων. Πρέπει επίσης να φέρουν ειδική άδεια, η οποία χορηγείται μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις (για παράδειγμα λόγω εγγύτητας επιχείρησης, δημοτικών ή ιδιωτικών έργων). 
Εξαιρούνται τα φορτηγά κάτω των 3,5 τόνων. Το πρόστιμο θα καταβάλλεται άμεσα διαφορετικά το όχημα θα ακινητοποιείται. Η κίνηση των φορτηγών στο παράπλευρο δίκτυο έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.
Στην αυτοψία που έκανε το TheNewspaper.gr στον παράπλευρο της εθνικής οδού Βόλου - Λάρισας διαπίστωσε δεκάδες νταλίκες να τη διασχίζουν αδιαφορώντας για την τήρηση της νομοθεσίας.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
Επικοινωνήσαμε με την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, μπροστά από το κτίριο της οποίας περνούν οι νταλίκες που κινούνται παράνομα.
Ο αστυνομικός υπηρεσίας μας ενημέρωσε ότι γνωρίζει για το θέμα και την παράνομη κυκλοφορία, αλλά αδυνατεί να ελένξει το δίκτυο διότι διαθέτει μόνο δύο περιπολικά. 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8427526859139418263

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item