Απόπειρα αυτοκτονίας γυναίκας στις Πλάκες

Τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε να δώσει – σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις – μια γυναίκα ηλικίας 42 περίπου χρόνων, στις 4:20 σήμερα το...


Τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε να δώσει – σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις – μια γυναίκα ηλικίας 42 περίπου χρόνων, στις 4:20 σήμερα το απόγευμα, πέφτοντας στην ακτή, από ύψος 15 μέτρων, στη θέση Πλάκες, λίγο πριν το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ.
Η γυναίκα ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου και νοσηλεύεται με κατάγματα στα πόδια.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος, η γυναίκα βρισκόταν σε λεωφορείο, όταν στην τελευταία στροφή στις Πλάκες, πριν την ΑΓΕΤ, ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο για να κατέβει.
Πράγματι, ο οδηγός σταμάτησε το όχημα, η γυναίκα βγήκε έξω μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων επιβατών έπεσε στο κενό. Για καλή της τύχη ωστόσο, στο σημείο όπου έπεσε, υπήρχε μικρή έκταση με άμμο, δίπλα από μεγάλες πέτρες και η πτώση της είχε αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα κάτω άκρα και να μη χάσει τη ζωή της.


Related

Sticky 1655259434435447766

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item