Την επίθεση της Χ.Α. καταδικάζει το Σωματείο Καθαριστριών Μαγνησίας

Η Διοίκηση του Σωματείου Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας,  καταδικάζει την εγκληματική επίθεση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και τον ξυλοδα...


Η Διοίκηση του Σωματείου Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας,  καταδικάζει την εγκληματική επίθεση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και τον ξυλοδαρμό φοιτητή στην Αθήνα, από ομάδα φασιστοειδών.
Συγκεκριμένα αναφέρουν στο δελτίο τύπου:
Είναι γνωστή η εγκληματική τους δράση σε όλη την Ελλάδα και τα δολοφονικά τους χτυπήματα κατά των εργατών, των αγωνιστών-συνδικαλιστών, των μεταναστών και των προσφυγόπουλων.
Με την επίθεση τους στο νεαρό φοιτητή, επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ο εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής, που προκύπτει από τη ναζιστική - ρατσιστική ιδεολογία της.
Στοχεύοντας με την δράση τους το εργατικό-λαϊκό κίνημα, χύνοντας το φασιστικό τους δηλητήριο σε φτωχές γειτονιές και σε λαϊκές οικογένειες όπως στη Ζώνη του Περάματος, με την παράλληλη λειτουργία δουλεμπορικών γραφείων για να προσφέρουν φτηνή εργατική δύναμη στους μεγαλοεργοδότες, υπηρετούν στο ακέραιο το βάρβαρο εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τις λαϊκές οικογένειες να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους φασίστες- ναζιστές δολοφόνους σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά. Κανένας εφησυχασμός και καμία ανοχή.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6177357320548624694

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item