Την απεργία των εμποροϋπαλλήλων του Βόλου στηρίζει το Ε.Κ.Β.

 Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου στηρίζει τον αγώνα (24ωρη απεργία) των Εμποροϋπαλλήλων ενάντια στο άνοιγμα των καταστημ...


 Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου στηρίζει τον αγώνα (24ωρη απεργία) των Εμποροϋπαλλήλων ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων, μεθαύριο, Κυριακή των Βαϊων.
  Η Κυριακάτικη αργία είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν πρόκειται να χαρισθεί στις πολυεθνικές, ακόμη και αν επιχειρούν να διαφεντέψουν την αγορά μετά … «βαϊων και κλάδων»!

ΚΑΙ ΜΙΑ …ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ»

  Δεν φτάνει να «επισημαίνει» το Υπουργείο Εργασίας το αυτονόητο: ότι, δηλαδή, «το Δώρο του Πάσχα πρέπει να καταβληθεί μόνο σε χρήμα»!
Πρέπει να αποδείξει και ότι θέλει και μπορεί να «κόψει τον βήχα» των εργοδοτών που παρανομούν και ούτε καν το πληρώνουν ή το πληρώνουν σε είδος (κουπόνια, κλπ!), συμμορφώνοντάς τους προς την κείμενη εργατική Νομοθεσία.
Ας το καταλάβουν, επιτέλους, οι ευαίσθητοι Επιτελείς του Υπ. εργασίας: τους εργαζόμενους δεν τους καθησυχάζουν τα «κροκοδείλια δάκρυα». Αυτό που θέλουν είναι τα …σαγόνια των κροκοδείλων να κλείσουν!


   Για δε τους …ξεχασιάρηδες εργοδότες, υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την καταβολή του Δώρου του Πάσχα είναι το αργότερο μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη!

Related

ΒΟΛΟΣ 2536457697683532802

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item