ΚΚΕ: Οι δηλώσεις Σπίρτζη για τον Βόλο μοιάζουν με αυτές του Μπέου!

Το ΚΚΕ της Μαγνησίας σχολιάσε τις δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών Χ. Σπίρτζη για τα έργα που θα γίνουν στον Βόλο, από την Ένωση Συντακτώ...


Το ΚΚΕ της Μαγνησίας σχολιάσε τις δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών Χ. Σπίρτζη για τα έργα που θα γίνουν στον Βόλο, από την Ένωση Συντακτών σήμερα στη διάρκεια της επίσκεψής του:
"Οι δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη από το Βόλο, με βάση τις οποίες η περιοχή θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο εργοτάξιο δεκάδων έργων, με αεροδρόμια, σιδηρόδρομους, λιμάνια, επαρχιακούς δρόμους, κόμβους, προσομοιάζουν στις προεκλογικές δηλώσεις της τωρινής δημοτικής αρχής για τη μετατροπή της πόλης σε …Μονακό.
Όταν δε οι δηλώσεις αυτές γίνονται την ίδια μέρα που η κυβέρνηση επιβεβαίωνε στο Eurogroup την πρόθεσή της να φέρει ένα 4ο μνημόνιο, όταν έχει αποδείξει ότι τα μόνα έργα της είναι και θα είναι εκείνα που απαντάνε στην ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων και όχι στις ανάγκες του λαού, όπως για παράδειγμα τα διόδια στην Εθνική για τα οποία κάθε λίγο οι λαϊκές οικογένειες πληρώνουν φόρο αίματος στην Π.Ε.Ο. και στον παράδρομο, όπως για παράδειγμα η αδειοδότηση για την καρκινογόνα καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ κ.ά., τότε καταλαβαίνουν όλοι τον στόχο αυτών των «εξαγγελιών». "

Related

ΒΟΛΟΣ 5195326707272562717

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item