Πασχαλινο μπαζαρ στη Λεσχη εργαζομενων και νεολαίας Βόλου

Η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου διοργανώνει το έκτο στη σειρά  BAZAAR, το οποίο ξεκινά τη Δευτέρα 10/04 και λήγει την Παρασκευή 14/4....


Η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου διοργανώνει το έκτο στη σειρά  BAZAAR, το οποίο ξεκινά τη Δευτέρα 10/04 και λήγει την Παρασκευή 14/4.

Το BAZAAR περιλαμβάνει έκθεση με πασχαλινές δημιουργίες και αξεσουάρ, πίνακες ζωγραφικής, κατασκευές, χειροποίητες μαρμελάδες, λικέρ, φυτά, αλλά και καλλυντικά και χειροποίητα κοσμήματα.

Από τη δημιουργία της, το Δεκέμβρη του 2012, η Λέσχη εργαζομένων και νεολαίας Βόλου έθεσε ως στόχο, την ενίσχυση με κάθε τρόπο των αγώνων τις εργαζόμενης πλειοψηφίας συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην αναγέννηση ενός ρεύματος ταξικής αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε Bazaar ενίσχυσης του απεργιακού ταμείου της Λέσχης με στόχο τη στήριξη αγωνιζόμενων κλάδων και απολυμένων αγωνιστών.

Καλούμε όσους/ες ασχολούνται με χειροποίητες κατασκευές, καλλιτεχνικές δημιουργίες και οτιδήποτε άλλο, να συμμετέχουν στο BAZAAR εκθέτοντας τα δημιουργήματά τους, επικοινωνώντας στο 6946928299.

Το Bazaar πραγματοποιείται στο χώρο της Λέσχης εργαζομένων και νεολαίας, Μεταμορφώσεως 19. Η έκθεση είναι ανοιχτή τις πρωινές ώρες από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 και το απόγευμα από τις 18:00 μέχρι τις 22:00.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 733382083224916876

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item