ΤΕΙ στον Βόλο εισηγείται ο πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Τη δημιουργία ΤΕΙ στην πόλη του Βόλου εισηγήθηκε μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στον ASTRA και στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη ο πρόεδρος τ...


Τη δημιουργία ΤΕΙ στην πόλη του Βόλου εισηγήθηκε μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στον ASTRA και στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη ο πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Παναγιώτης Γούλας.
Ο κ. Γούλας, σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr πρότεινε τη μεταφορά του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων στην πόλη του Βόλου, από τη Λάρισα που στεγάζεται σήμερα.
Ο Βόλος ως τουριστικός προορισμός με το Πήλιο και τις Σποράδες είναι πιο κοντά στην λειτουργία της συγκεκριμένης σχολής.
Το τμήμα αυτό αποτελεί κατεύθυνση του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και έχει 120 νεοεισερχόμενους φοιτητές κάθε χρόνο.
Συνολικά στο ΤΕΙ Θεσσαλίας φοιτούν 20.000 φοιτητές και το ίδρυμα δραστηριοποιείται σε Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα. 
Η πρόταση του Π. Γούλα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την πόλη του Βόλου και οφείλουν οι τοπικοί φορείς να κινητοποιηθούν και να την εκμεταλλευτούν διότι θα ενισχύσει τόσο την τοπική οικονομία και ανάπτυξη, όπως και θα ισχυροποιήσει τη θέση που έχει ο Βόλος στον πανελλαδικό χάρτη εκπαίδευσης. 

Related

Sticky 496082092767582906

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item