Δικαίωση Χαλέβα σε υπόθεση της ΕΚΠΟΛ

Επιχείρηση σκίασης του σημαντικού έργου της ΕΚΠΟΛ καταγγέλει ο προεδρος Κωστας Χαλέβας, αν και οπως υποστηρίζει καταρρίπτονται από τη δικαιο...


Επιχείρηση σκίασης του σημαντικού έργου της ΕΚΠΟΛ καταγγέλει ο προεδρος Κωστας Χαλέβας, αν και οπως υποστηρίζει καταρρίπτονται από τη δικαιοσύνη, όπως έγινε πριν λίγες μέρες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο με απαλλακτική εισήγηση του Εισαγγελέως της Έδρας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Χαλέβας κατηγορήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου ότι από 6/9/2012 έως 30/10/2013 παρέβη την εργατική νομοθεσία και δεν είχε προχωρήσει στην καταβολή δώρου Πάσχα και δώρου Χριστουγέννων σε συγκεκριμένη οικονομολόγο. Από την ακροαματική διαδικασία όμως απεδείχθη ότι η οικονομολόγος είχε υπογράψει σύμβαση έργου και όχι σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, δεν ολοκλήρωσε το έργο που αφορούσε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα διακρατικής συνεργασίας ΝΑ Ευρώπης της ΕΕ (Transnational Cooperation Programme South-East Europe) CLEAR  και ως εκ τούτου δεν της οφείλονται δεδουλευμένοι μισθοί και δώρα.
Επιπλέον η ίδια είχε στραφεί κατά της ΕΚΠΟΛ με αγωγή κατά τη διαδικασία των εργατικών διαφορών, η αγωγή της όμως και αυτή απερρίφθη δυνάμει της υπ. αριθ. 1/2017 αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου.
Συνήγορος και στις δυο αυτές υποθέσεις ήταν ο δικηγόρος κ. Καραγκιόζος Ιωάννης, του οποίου η παρέμβαση ήταν σημαντικά καθοριστική.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7618378766143019369

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item