Παρέμβαση Διαμαντένια για απόφαση της ΔΕΥΑΜΒ

Παρέμβαση με ερώτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Βόλου έκανε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεολόγος Διαμαντένιας με α...


Παρέμβαση με ερώτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Βόλου έκανε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεολόγος Διαμαντένιας με αφορμή την άρνηση της ΔΕΥΑΜΒ να δέχεται τα Σαββατοκύριακα στις εγκαταστάσεις της λύματα από βόθρους.
Συγκεκριμένα στην ερώτηση αναφέρει:
"Κύριε πρόεδρε,
γνωρίζετε πολύ καλά, πως μόνο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου είναι συνδεδεμένο στο αποχετευτικό δίκτυο.Στις περιφερειακές Δημοτικές Ενότητες οι δημότες έχουν στις οικίες τους βόθρους. Το πότε θα γεμίσει ο βόθρος του καθενός, δεν μπορεί να προβλεφθεί. Έτσι καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι εταιρίες εκκένωσης βόθρων ακόμη και Σαββατοκύριακα.
Το τελευταίο καιρό όμως η ΔΕΥΑΜΒ δεν δέχεται στις εγκαταστάσεις τα βυτιοφόρα τα Σαββατοκύριακα , με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των δημοτών.
Ποιός ο λόγος της παραπάνω απόφασης της ΔΕΥΑΜΒ ;
Πως θα αντιμετωπίζονται οι ανάγκες τα Σαββατοκύριακα; Αντιλαμβάνεται η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ τους υγειονομικούς κινδύνους που δημιουργούνται από ξεχυλισμένους βόθρους ;"

Related

ΒΟΛΟΣ 4081341393822779404

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item