Αξιοποίηση και αποκατάσταση για το τρενάκι του Πηλίου

Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Μαγνησίας ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος  προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών,  για το πρόβλημα που δημιου...

Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Μαγνησίας ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε τις ημέρες του Πάσχα με το ιστορικό τρενάκι του Πηλίου.

Στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής: «Σε Οδύσσεια εξελίχθηκε η διαδρομή με τον Μουντζούρη για τους επισκέπτες του Πηλίου, τις ημέρες του Πάσχα, οι οποίοι επέλεξαν το ιστορικό τρενάκι για να απολαύσουν την διαδρομή Άνω Λεχώνια-Μηλιές του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Αποτελεί μία από τις πιο στενές σιδηροδρομικές γραμμές στον κόσμο (60 εκατοστά)ακολουθεί μία εξαιρετικού φυσικού κάλλους διαδρομή και καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.

Αυτό ,όμως, το ταξίδι του εξελίχτηκε σε περιπέτεια τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, καθώς, το τρίτο βαγόνι εκτροχιάστηκε σκορπίζοντας τον πανικό και το φόβο στους επιβάτες του. Ο ΟΣΕ μιλά για σφάλμα της εργολαβίας συντήρησης της γραμμής, κι ενώ , οι επιβάτες ήταν ανάστατοι, ο ΟΣΕ που είχε την ευθύνη της μετακίνησης τους , δεν ανταποκρίθηκε με επιτυχία, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί η ταλαιπωρία τους.

Κατόπιν τούτων ερωτάται ο κ.Υπουργός:

1)Πώς σκέφτεται να αποκαταστήσει το πρόβλημα της σιδηροδρομικής γραμμής έτσι ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο και

2)Με ποιον τρόπο θα αξιοποιήσει καλύτερα την ιστορική αυτή διαδρομή;» καταλήγει η ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου. 

 


Related

ΒΟΥΛΗ 6219479643744080121

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item