Ο Μπέος παραδέχθηκε το επεισόδιο με τον Τσιμπανάκο - "Έτρεχε σαν γαλοπούλα στην παραλία"

Ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRA, ρωτήθηκε για το επεισό...Ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRA, ρωτήθηκε για το επεισόδιο που είχε με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Ευρ. Τσιμπανάκο.
Ο κ. Μπέος παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως ότι υπήρξε δημόσια σύγκρουση των δύο ανδρών σε καφετέρια του λιμανιού.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
"Είναι θέματα ιδιοσυγκρασίας. Εγώ λειτουργώ έτσι. Αντρίκια. Του είπα λοιπόν να μην ξαναασχοληθεί μαζί μου, να ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου, που του δώσανε προσωρινά να διαχειριστεί μία κατάσταση.
Περνώντας από το σημείο, γύρισα το κεφάλι μου και τον είδα. Κουβέντα στην κουβέντα… έγινε. Τα μαγουλάκια του κοκκίνησα λίγο και βάλαμε μέικ απ, ρουζ.
Δεν τον έδειρα… Ρετούς του έκανα…
Καμία κόντρα δεν έχω μαζί του, απλά χρησιμοποιεί ανθρώπους κοινούς για να κάνει εφέ και αναφέρθηκε στο όνομά μου 2-3 φορές. Του είπα να μην ξανα ασχοληθεί. Δε θέλω. Έχω 5 παιδιά. Υπήρξε ένας διαπληκτισμός μονόπλευρος.
Όταν κάποιος τσακώνεται με τον Μπέο… Έχετε δει τις γαλοπούλες που πριν πας να τις σφάξεις τρέχουν; Ε έτσι… έκανε το λιμάνι - πανεπιστήμιο σε επτά δευτερόλεπτα. Κατοστάρι έκανε! Για μένα τελείωσε το θέμα. Πήρε το μήνυμα."

Related

Sticky 9155326659605197250

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item