ΚΚΕ: Καλούμε τους Βολιώτες να μην επιτρέψουν να γίνει πράξη το έγκλημα στην ΑΓΕΤ

Για τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ΑΓΕΤ το ΚΚΕ Βόλου σχολιάζει:  Και με τη σημερινή ανακοίνωση τ...


Για τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ΑΓΕΤ το ΚΚΕ Βόλου σχολιάζει: Και με τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το ζήτημα της ΑΓΕΤ επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση για τα κέρδη της τσιμεντοβιομηχανίας συμφωνεί στο να μετατραπεί η πόλη σε θάλαμο επικίνδυνων αεριών. Δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα σε σημείο να βαφτίζουν τα καρκινογόνα σκουπίδια «εναλλακτικά καύσιμα» και να βάζουν προοδευτικό και επιστημονικό τίτλο στην ανεπανόρθωτη επιβάρυνση της υγείας και ζωής των κατοίκων του Βόλου.
Οι διαβεβαιώσεις για ελέγχους στη δημιουργία των κατάλληλων εγκαταστάσεων, του επιπέδου των εκπομπών ρύπων, κτλ., είναι προκλητικές την ίδια στιγμή που με ομολογία της η ΑΓΕΤ έχει ήδη προχωρήσει στην καύση RDF, με την κυβέρνηση να μην ψελλίζει κουβέντα.

Αναδεικνύεται για άλλη μια φορά η ανάγκη να γίνει καθολική απαίτηση η απαγόρευση της καύσης σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ χωρίς αστερίσκους και δήθεν προϋποθέσεις. Καλούμε το λαό του Βόλου να μην επιτρέψει να γίνει πράξη το εγκληματικό αυτό σχέδιο.

Related

ΒΟΛΟΣ 4375638393991435109

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item