Παρουσιάζεται το βιβλίο της Αγγελικής Θάνου "Χρεωστικά ζωής" στον Βόλο

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, Κ. Καρτάλη – Α. Γαζή στο Βόλο...


Τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, Κ. Καρτάλη – Α. Γαζή στο Βόλο, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου με τον τίτλο «Χρεωστικά ζωής» της Αγγελικής Θάνου. 
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Βάσω Κυριαζή, δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος». Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Κώστας Λιάπης, ιστορικός ερευνητής, λαογράφος και συγγραφέας, Πρωτοπρεσβύτερος Χαρίλαος Παπαγεωργίου, Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, Θεολόγος και Φιλόλογος, Master Θεολογίας και υποψήφιος Διδάκτωρ Ποιμαντικής του Α.Π.Θ., Σοφία Κανταράκη, φιλόλογος – ιστορικός και συγγραφέας. 
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Βασιλική Τράκη, Μηχανολόγος – Μηχανικός, την ανάγνωση των κειμένων θα διανθίσει με την κιθάρα και τη φωνή της η Αρετή Κατσαγεωργίου, φοιτήτρια Μηχανολόγος – Μηχανικός.
Η βιβλιοπαρουσίαση αυτή υποστηρίζεται από το ΚεΒιΜαΣυ (Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων) και από τις εκδόσεις ΗΡΑ εκδοτική.


Related

LIFESTYLE 4913852707946225783

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item