Δωρεά τροφίμων από τους Εξωτερικούς Φρουρούς του Βόλου

Στον απόηχο της μνήμης των Αγίων Παθών και της Ανάστασης του Κυρίου το Σωματείο των Εξωτερικών Φρουρών της Φυλακής του Βόλου συγκέντρω...


Στον απόηχο της μνήμης των Αγίων Παθών και της Ανάστασης του Κυρίου το Σωματείο των Εξωτερικών Φρουρών της Φυλακής του Βόλου συγκέντρωσε και προσέφερε στο συσσίτιο «Δος Ημίν Σήμερον» του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου, 40 κιλά τροφίμων τα οποία παρέδωσαν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Παληοκαρυτης, ο Αντιπρόεδρος Θεοχαρόπουλος Νικόλαος και ο Γραμματέας Πούλιος Χρήστος.

Στα φιλανθρωπικά συσσίτια του «Δος Ημίν Σήμερον» επί 20 χρόνια, προσέρχονται άστεγοι, μετανάστες, πρόσφυγες, άνεργοι, κάθε ηλικίας και βασίζονται στις δωρεές και στον εθελοντισμό.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης της Φυλακής του Βόλου, θα βρίσκονται πάντα σε επικοινωνία με την Ι.Μ. Δημητριάδος, το Δήμο Βόλου και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, ώστε να προσφέρουν όποτε και όπως μπορούν την αμέριστη βοήθεια τους.
Στις ημέρες μας θα πρέπει όλο και πιο συχνά, όλοι μας, να φέρνουμε στο μυαλό μας και να προσπαθούμε να κάνουμε πράξη τη φράση του Στρατηγού Μακρυγιάννη «είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ»…

Related

ΒΟΛΟΣ 6691654142673696648

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item